Naar inhoud

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De gemiddelde levertijd van onze producten ligt tussen de 8 en 15 dagen. Onze producten worden rechtstreeks van onze leverancier aan u geleverd. Hierdoor besparen we op opslag- en transportkosten en kunnen we de producten tegen een gunstigere prijs aanbieden.De verwachte levertijd is verstreken, waar blijft mijn bestelling?

In 99% van de gevallen worden bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het soms voorkomen dat de levering van een bestelling vertraging oploopt.

Heb je je bestelling 3 dagen na de verwachte levertijd nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.Ik mis een aantal producten in mijn bestelling, hoe kan dit?

Omdat we met verschillende leveranciers werken, kan het voorkomen dat producten apart worden verzonden. Als er producten ontbreken in je bestelling, ontvang je deze meestal na 2-3 dagen.Wat zijn de verzendkosten?

Wij dekken de verzendkosten.Ik ben niet tevreden met mijn bestelling, kan ik deze retourneren?

Ja, je kunt de goederen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. We zullen dan je betaling binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen. Je kunt dit doen op de pagina Ruilen en retourneren.